Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

odrzavanje celice t18 STI

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
celdrive

celdrive

Muški Posts : 6

odrzavanje celice t18 STI Empty
PočaljiNaslov: odrzavanje celice t18 STI   odrzavanje celice t18 STI Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 5:42 pm

Da li neko ko ima toyotu celicu t18 STI moze da mi kaze kako ona treba da se odrzava i koji su najcesci problemi kod nje? Smile unapred zahvalan! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Muški Posts : 71

PočaljiNaslov: Re: odrzavanje celice t18 STI   odrzavanje celice t18 STI Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 6:49 pm

Ja sa mojom nisam imao nikakvih problema,..dakle menjanje samo potrosnih delovi tipa ulje filtere,polocice,kaiseve,..jedino sam imao probl sa letvom volana jer posle odredjene kolicine veceg broja km trazi neki novi deo,..ali i nju mozemo svrstati u grupu potrosnih delova,tako da celica-e su odlicni automobili i dodao bih da su to kako obicno njeni vlasnici znaju da kazu,AUTA KOJA SE NE KVARE Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
celdrive

celdrive

PočaljiNaslov: Re: odrzavanje celice t18 STI   odrzavanje celice t18 STI Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 6:51 pm

Cuo sam tako neke price da se stvarno slabo kvare Smile to me je i odusevilo! Smile Hvala ti za ove informacije!!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Muški Posts : 71

PočaljiNaslov: Re: odrzavanje celice t18 STI   odrzavanje celice t18 STI Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 6:57 pm

trenutno ih imam vise komada,..tako da cela prica koju sam ispricao nije vezana za 1 celicu vec tacnije za 4 lol! Napomenuo bih samo da delove koje ugradis,..trudi se da budu org!! Cool Cool
Nazad na vrh Ići dole
celdrive

celdrive

PočaljiNaslov: Re: odrzavanje celice t18 STI   odrzavanje celice t18 STI Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 7:02 pm

Hvala brate,svaka cast za broj automobila u garazi Very Happy ,a jel bi mogao ti da mi pomognes posto cu poludeti trazeci,kako se zove ovaj body kit sa mog avatara,posto lici na us invader ali je malo drukciji Question scratch
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: odrzavanje celice t18 STI   odrzavanje celice t18 STI Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

odrzavanje celice t18 STI
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Zanosenje zadnjeg dela celice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: FORUM :: Servis & Odrzavanje-
Skoči na: