Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Duboko postovanje svima )))

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Marko Denser

Marko Denser

Muški Posts : 15

Duboko postovanje svima ))) Empty
PočaljiNaslov: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeUto Jul 07, 2009 10:39 am

Ja sam Marko iz Surcina sam i vozim toyotu supru iz 1984 godine,dobro me sluzi za sad a ipak toyota je to ona i u najtezim uslovima ide ))),inace sam veliki ljubitelj japanskih automobila i jedan od osnivaca sajta za ljubitelje auta sa pop-up svetlima.Pozdrav za sve i jako mi je drago da je konacno napravljen sajt za toyotu kod nas,ljudi gde ste do sad????
Nazad na vrh Ići dole
toske

toske

Muški Posts : 152

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeUto Jul 07, 2009 12:01 pm

dobro nam dosao,..
ostani aktivan,sjajno druzenje nam tek predstoji. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
dandzaman

dandzaman

Muški Posts : 27

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeUto Jul 07, 2009 12:13 pm

dobrodosao Wink
Nazad na vrh Ići dole
Arsen

Arsen

Muški Posts : 31

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeUto Jul 21, 2009 1:01 am

Pozz Marko, jel tvoja Supra (crna) što stoji s leve strane puta kad se ide od Ledina prema Surčinu?
Nazad na vrh Ići dole
Marko Denser

Marko Denser

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 12:42 am

Nije,to je zokijeva,moja je bela stari tip a zokijeva je ta crna noviji model sa turbinom,opasan auto turbak ))
Nazad na vrh Ići dole
Arsen

Arsen

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 12:51 am

Prolazim često Ledine-Surčin, baš bi voleo da vidim Supru nisam nikad imao prilike da je vidim jedan na jedan hehe, tako da.... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Marko Denser

Marko Denser

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 1:09 pm

prilike ce biti za to nebrini ))) sta ti vozis?Jel radis u surcinu ili zivis negde u blizini?
Nazad na vrh Ići dole
Marko Denser

Marko Denser

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 1:12 pm

Duboko postovanje svima ))) Ph_14910 ovo je zokijeva,ta crna sto si video
Nazad na vrh Ići dole
Marko Denser

Marko Denser

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 1:14 pm

Duboko postovanje svima ))) Ph_15011 ovo je moja bela
Nazad na vrh Ići dole
Vlade

Vlade

Muški Posts : 6

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 2:45 pm

Postovani,
svoje slike postavite u rubrici predstavljanje automobila,predstavljanje clanova nije mesto za to

Srdacan Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Arsen

Arsen

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeČet Jul 23, 2009 12:37 am

Tu prolazim jer firma u kojoj radim se bavi "investicijama u gradnji", tako da je jedan objekat na Ledinama a drugi u Surčinu. Inače pre par dana kupio AT200 ili ti 6 gen. Celice 94 god. sa motorom 1.8. Uskoro predstavljanje hehe. A da a koji su to prevozi sa strane Smile
Nazad na vrh Ići dole
Marko Denser

Marko Denser

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitimeČet Jul 23, 2009 3:19 pm

to je sa okupljanja naseg pop-up light cars moja i zokijeva supra,nissan 200sx,nissan silvia,honda prelude 4ws,porsche 924...pravimo okupljanja automobila sa podizanjam svetala ))) ta celica je extra auto 7A-FE motor oko 120 konja ide ko zmaj
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Duboko postovanje svima )))   Duboko postovanje svima ))) Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Duboko postovanje svima )))
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Cao svima
» Cao svima :)
» Pozdrav svima
» Zdravo svima
» Pozdrav svima

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu