Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Zdravo svima

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
edi

edi

Muški Posts : 1

Zdravo svima Empty
PočaljiNaslov: Zdravo svima   Zdravo svima Icon_minitimePon Jul 20, 2009 6:20 am

Zovem se Edi, iz Beograda sam i imam Toyotu.
Dovoljno za početak?Ne?

Jesen 2007., grozno vreme, pada kiša, hladno, magle stakla...i otkažu mi kočnice na VW (ispred znaka STOP pred nepreglednu raskrsnicu). Pukne mi film i odlučim da kupim auto, ali ne Yugo nego neki auto za promenu. Zatvorim finansijsku konstrukciju, kupim oglase i počnem da tražim Opel Vektru ili Fial Mareu. Za oko mi zapadne oglas: Toyota Carina E XL, 1997, prvi vlasnik. Odem kod čoveka i kupim auto, a da mi ni Opel ni Fiat nisu pali na pamet.

Da li neko od vas može da zamisli auto star 10 godina u Srbiji, sa uredno popunjenom servisnom knjižicom i originalnim računom!!! Ja nisam mogao pa sam išao u ovlačćeni servis da sve proverim. Auto je kao nov i sve je ispravno.

Ko bre priča po gradu one priče "japanci, skupi delovi i održavanje"...samo da ga uhvatim.
Imam ispravan auto već 2 godine (verovatno se ovog trenutka pokvario Wink )

Da, da...znam da ovo nije Celica i da ste vi "Celicani" u većini ali i Carina ima preko 100 hp i ide preko 200 iz mesta.

Svakako ja sada obožavam svoju Carinu (a volim i sve dobre automobile).

Toliko za sada, pozdrav svima koji vole automobilizam
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Muški Posts : 71

Zdravo svima Empty
PočaljiNaslov: Re: Zdravo svima   Zdravo svima Icon_minitimePon Jul 20, 2009 7:03 am

Edi,jako zanimljivu pricu si nam na samo pocetku ispricao,...ali
slozices se sa mnom,...na nasem podneblju,ovoj nasoj siromasnoj zemlji,na brdovitom balkanu i ne znaju basss za kvalitet i pouzdanost toyota,zasto jos uvek znaju samo za golfa 2-pa srpska posla naravno,...nisu probali bolje.Ja sam davno prestao da se ubedjujem i raspravljam sa ljudima,jer ljudi jednostavno ne zanju sta su to japanski automobili i jos price,kako ti rece skupi delovi,..hahahahaa,..a jedan moj prijatelj koji ima toyote rece "PA I DA SU SKUPI IAKO NISU,STA SA TIM,PA TI AUTOMOBILI SE NE KVARE" lol! lol! A cuo sam i neke price da "jesu dobre toyote ali one sluze ali kada pocnu da se kvare to ti je kuku lel",..takodje na to samo mogu reci lol! lol! lol! Ja ih imam vise komada i dug niz godina i ne znam sta je to KVAR NA TOYOTI,..JER SE TO MAZE NA HLEB... lol! lol! lol!

Nazad na vrh Ići dole
vojislavbb

vojislavbb

Muški Posts : 80

Zdravo svima Empty
PočaljiNaslov: Re: Zdravo svima   Zdravo svima Icon_minitimePet Jul 31, 2009 10:46 am

Zdravo Edi, vidim prihvatio si moj poziv, ali ne vidim auto u prestavljanju automobila clanova....

Molim te da ispravis tu gresku... Very Happy Very Happy Very Happy

Inace sve sto kazete je istina, i ne pada mi na pamet da predjem na neku drugu marku sem toyote, nase drage...

Edi ocekujem te na skupu, naravno ako te puste zena i deca... Very Happy

P.S. ja cu da pitam Marinu oce li da ide na skup sa nama...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Zdravo svima Empty
PočaljiNaslov: Re: Zdravo svima   Zdravo svima Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zdravo svima
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Zdravo Zivko
» Cao svima