Yaris*TS*Kg
Posts : 11 Join date : 05.07.2009 Age : 38 Location : Kragujevac
| Naslov: Greethings ili tako nesto!! Ma, pozdrav iz Kragujevca... Pon Jul 06, 2009 3:17 pm | |
| Ok, strana za upoznavanje. Lepo. Ime: Nenad Prezime: XXXXX Poslezime:XXXX POzz, pisem iz Kragujevca, i od skora sam vlasnik jedne toyote, a samim tim i vec ljubitelj,obozavalac, .... Potrudicu se da okupim i informisem sto vise ljudi, ljubitelja ovog automobila. Bar u Kragujevcu. Inache zimvo YARIS TS+ 2008 1.8, i imam samo rechi hvale za taj auto. A sto se okupljanja tice, imam par dobrih lokacija ovde samo da se club malo ''upuni'', ostalo je neizbezno. Pozdrav i, vidimo se... | |
|
toske
Posts : 152 Join date : 01.07.2009 Age : 40 Location : Cacak
| Naslov: Re: Greethings ili tako nesto!! Ma, pozdrav iz Kragujevca... Pon Jul 06, 2009 3:29 pm | |
| dobro nam dosao,Nenade,.. a sto se tice druzenja i okupljanja,...moramo ojacati i pozvati sto vise ponosnih vlasnika Toyota da nas u ovom projektu podrze,pa potom druzenja i manifestacije su neminovne,..predstavi nam "NAJBEZBEDNIJI MALI AUTO" | |
|
dandzaman
Posts : 27 Join date : 02.07.2009 Age : 45 Location : Rock'N'Rolla
| Naslov: Re: Greethings ili tako nesto!! Ma, pozdrav iz Kragujevca... Pon Jul 06, 2009 5:06 pm | |
| pozdrav i dobrodosao ostani aktivan pozz | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Greethings ili tako nesto!! Ma, pozdrav iz Kragujevca... | |
| |
|