Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pomaže Bog!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Molder72

Molder72

Muški Posts : 9

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitimeSub Jul 25, 2009 2:46 pm

Pomaže Bog i dobro vas služile vaše Toyote! Moje ime je Predrag Dimitrijević iz Ripnja i korisnik sam Toyote Carine 1.6 16V od prošle godine. Motor je 4AFE i 1998 je godište. Veliko mi je zadovoljstvo što je otvoren klub uživalaca Toyotinih automobila i što sam postao njegov član. Takodje mi je veliko zadovoljstvo što vozim Toyotu jer je to pravo uživanje. Oženjen sam i otac sam Marije ( 7 ) i Luke ( 4 ). Pozdravljam sve ljude dobre volje i otvorenog srca a sa moje strane ću se truditi da pomognem koliko mogu.
Nazad na vrh Ići dole
toske

toske

Muški Posts : 152

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitimeSub Jul 25, 2009 3:24 pm

Bog ti pomogao i dobro nam dosao,...odabrao si odlican auto,...a motor u tvojoj Carini je gotovo neunistiv,..uostalom videces i sam posle odredjenog vremena,..kada budes imao vremena okaci slike svojne Carine i ostani aktivan.
Nazad na vrh Ići dole
Vlade

Vlade

Muški Posts : 6

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitimeSub Jul 25, 2009 3:57 pm

Bog ti pomogao, dobro nam dosao u porodicu Toyota fanova Very Happy Very Happy Very Happy.
Nazad na vrh Ići dole
Arsen

Arsen

Muški Posts : 31

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitimeNed Jul 26, 2009 1:02 pm

Bog ti pomogao, kakvo osveženje čuti istinski pozdrav. Dobrodošao.
Nazad na vrh Ići dole
Molder72

Molder72

Muški Posts : 9

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitimePon Jul 27, 2009 12:33 am

Slike su na predstavljanju naših kućnih ljubimaca. Odavde sam ih skinuo! Very Happy

Poslednji izmenio Molder72 dana Pon Jul 27, 2009 7:46 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
toske

toske

Muški Posts : 152

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitimePon Jul 27, 2009 7:09 am

Molder-e,slike svog auta okaci u predstavljanu automobila clanova,...ovaj deo topica ovde je rezervisan za upoznavanje,..

Hvala na razumevanju
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Pomaže Bog! Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomaže Bog!   Pomaže Bog! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pomaže Bog!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: FORUM :: Predstavljanje Clanova-
Skoči na: