Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Koje ulje koristite za vasu Toyota-u

Ići dole 
+4
vojislavbb
skyline
Truly
toske
8 posters
AutorPoruka
toske

toske

Muški Posts : 152

Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Empty
PočaljiNaslov: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimePet Jul 17, 2009 2:14 am

Evo jedne jako zanimljive teme,kojim uljem vaseg ljubimca obardujete posle odredjenog niza kilometara,da bi nam motori bili dukovecni i pouzdani,..evo nekih preporuka a ostali neka se nadovezu

Fabrika TOYOTA preporucuje inace "TOYOTA" ulje,u WRC-u su koristeni CASTROL ulja,dok npr na LeMan-u i F1 ESSO

1.TOYOTA Lubricants ???
2.Castrol ???
3.ESSO ???

Koje ulje koristite za vasu Toyota-u EssologoKoje ulje koristite za vasu Toyota-u Castroloilminimoto.thKoje ulje koristite za vasu Toyota-u Toyotalubricants.th

Dajte svoja zapazanja kao i preporuke-sugestije koje ulje...

Ja sam svoje poverenje poklonio ESSO-u Very Happy Very Happy Very Happy

Poslednji put izmenio toske dana Pet Jul 17, 2009 3:04 pm, izmenio ukupno 5 puta
Nazad na vrh Ići dole
Truly

Truly

Muški Posts : 21

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimePet Jul 17, 2009 2:54 am

Prvi servis sam uradio kod ovlašćenog servisera. Stavili su mi neko ESSO 10w-40.
Nakon 7000 km je ulje bilo na minimumu.
Promenio sam na sledećem servisu na MOTUL 10w-40 i ista priča. Kao da razbije ulje posle nekin 5000 km. Do tada ne troši ni malo, ali posle toga mi treba dodatna litra da bih dogurao do naredne zamene ulja.
Nazad na vrh Ići dole
skyline

skyline

Muški Posts : 66

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimePet Jul 17, 2009 3:28 am

ne vozim Toyotu, ali po nagovoru drugara sa honda club serbia sipam Motul 6100
Nazad na vrh Ići dole
vojislavbb

vojislavbb

Muški Posts : 80

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimePet Jul 17, 2009 4:47 am

Ja sam sipao Castrol Magnatec 10W40 po savetu bivseg vlasnika.
Od menjanja do menjanja ulja ne potrosi mi ni gram ulja...
Nazad na vrh Ići dole
Vladimir Korac

Vladimir Korac

Muški Posts : 36

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 3:16 pm

Motul 4100 turbo light 10w-40

PREZADOVOLJAN, za 9 meseci i predjenih 5000km nije ni mrdnulo, jedino sto ga ja dobijam od drugara iz CH tako da je sigurno oroginal
Nazad na vrh Ići dole
Nasud E100

Nasud E100

Muški Posts : 7

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimePon Jul 20, 2009 10:52 am

Mobil M 15-40, koje menjam na 5000km i ne troši ni gram!
Nazad na vrh Ići dole
vojislavbb

vojislavbb

Muški Posts : 80

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimeUto Jul 21, 2009 12:30 am

Da, 15-40 je ok, jer je uvek novo ulje u motoru...Naravno ko je toliko disciplinovan da promeni na 5000km
Nazad na vrh Ići dole
Nasud E100

Nasud E100

Muški Posts : 7

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimeSre Jul 22, 2009 3:58 pm

Ja, kao i većina ljudi koji mi dolaze u servis... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Celica STi

Celica STi

Muški Posts : 59

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimePon Jul 27, 2009 8:39 am

Pa naravno Motul Surprised i to 6100 10w-40
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Muški Posts : 71

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitimeUto Jul 28, 2009 1:26 pm

Danas je pala zamena ulja,filtera ulja i filetra vazduha.Stari ESSO je zamenjen novim a stari filteri ulja i vazduha su zamenjeni novim naravno ORIGINALNIM TOYOTA-DENSO.Inace prezadovoljan sam sa do sada koriscenim uljem i nastavljam sa istim Cool Cool Cool
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Koje ulje koristite za vasu Toyota-u   Koje ulje koristite za vasu Toyota-u Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Koje ulje koristite za vasu Toyota-u
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» NEUNISTIVA TOYOTA
» Toyota Carina E 1.6 16V
» toyota corolla xl 1.3 '91
» TOYOTA-ine NAGRADE
» toyota iQ katalog

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu