Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pomoć

Ići dole 
+2
celica
Arsen
6 posters
AutorPoruka
Arsen

Arsen

Muški Posts : 31

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 5:02 am

Interesujeme celica do 3500-4000 eura. Molim za pomoć pri kupovini.
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Muški Posts : 71

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 6:01 am

Reci sta te muci?Mozda mogu da ti pomognem,..sta bi kupio konkretno?
Nazad na vrh Ići dole
Arsen

Arsen

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 6:32 am

Pa ukratko. Mislio sam da kupim noviji a manji auto sa oko 100 ks ali teško za te pare, pa reko aj da spustim godište, tako dodje do selike hehe. Pošto nemam iskustva sa njima ne znam koliko je to pametno tj. kakve su koje se trenutno nude. E sad 1.6 mi zvuči slabo sa 105 ks, mada pretpostavljam da je najekonomičniji. Kakva je razlika u odnosu prema 1.8 i 2.0.? Mada verujem da je uvek najbolja varijanta uzeti od neko poput tebe Very Happy. Tako s obzirom da ih imaš više...
Nazad na vrh Ići dole
Celica STi

Celica STi

Muški Posts : 59

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 12:46 pm

Pa STi jeste slab, ali ako imas da priustis 12l onda uzme gti, jer ipak je bolji sa opremom, a opet ako hoces jos jace, pljuni 6k pa uzmi GT4, ali pazi da ti za mali servis na STi treba 70, a za veliki 120e, sto je veoma prihvatljivo...
Ako imas para, jace je uvek bolje Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 2:15 pm

Kako kaze Celica Sti,..sve je tacno,..znaci 2.0 je jaca,brza,..ali isto tako su joj delovi skuplji i registracija,..nekome je to manje bitno nekom vise,kako kome,..a o All Trac-u,Carlosu Sinzu-GTfour da i ne spominejm em su retke em su preskupe i delovi su papreni,..ja imam 2 na prodaju obe su solidno ocuvane,..kako kazu za te modele-neunistive i obe su ta ekonomicnija varijanta od 105ks,..
Nazad na vrh Ići dole
Arsen

Arsen

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 2:33 pm

E hvala puno ljudi na informacijama, što više gledam oko selike više mi se sviđa Smile. Kakva je razlika između 5 i 6 generacije? Jel 1.8 motor spada po troškovima održavanja između sti i gti? Imam ja još pitanja Very Happy šta mislite o ovim, koja izgleda ok? 1)http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Toyota/Celica_2.0_STI_16V/152385 2)http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Toyota/Celica_gt/163759 3)http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Toyota/Celica_1.8/155970 4)http://www.kupiauto.com/auto/oglasi/Toyota-Celica-4c05f71787 i naravno od simelle s foruma. Pa koga ne mrzi HVALA.
Nazad na vrh Ići dole
celica

celica

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 2:54 pm

Pazi,..deluju mi sve poprilicno zategnuto,..ali slazes se da je jedno da vidis auto na slici a sasvim drugo uzivo i da ga detaljno i temeljno pregledas,..pa da ga podignes na dizalicu pa vidis ispod,probas auto itd.Ja cu ti dati savet ako mozes da biras,uzmi buljavu,ja imam 4celice STI a bio sam u prilici da vozim i buljavu,..novi Passat TDI (sve crveno) NIGDE DA ME STIGNE NIJE MOGAO,..razlike troskova odrzavanja izmedju te 2 generacije su zanemarljivi..Nadam se da sam pomogao Smile
Nazad na vrh Ići dole
Celica STi

Celica STi

Muški Posts : 59

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePon Jul 13, 2009 6:15 pm

Potpuno se slazem sa celica, ali ako ti je izgled bitan onda uzimaj petu generaciju jer je buljava potpun dizajnerski promasaj, bar meni, a i enteijer sem svetlecih igala obrtomera je No
Nazad na vrh Ići dole
Truly

Truly

Muški Posts : 21

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePet Jul 17, 2009 5:19 am

Vozio sam 1.6 STi koja je prešla 184000, a sada vozim 2.0 GTi prešla 93000.

Održavanje slabijeg modela je jeftinije, kao i registracija. Potrošnja STi varijante je 6-6,5l na otvorenom, a 8l po gradu. Izuzetno ekonomična. GTi mi troši 10l na otvorenom, 12-13l po gradu.

Pre 2 dana sam konačno prebacio auto na sebe.
Troškovi su sledeći:
-Overa kupoprodajnog ugovora, tj. porez: 5800 din.
-Registracija: 25000 din.

Pa ti razmisli da li ti treba 150 ks i 2000 kubika i da li možeš da ih voziš. Wink

Da sam našao STi model u tako dobrom stanju kao ovaj GTi koji sad vozim ne bih se ni trenutka dvoumio. Mene ne loži to što imam 50 ks i 400 kubika više. Jednostavno mi se sviđa kako izgleda i nije mi bitno da imam aždaju ispod haube. Za moj ukus 1.6 je savršena.

Što se tiče ove prve iz oglasa, nisam do sada čuo da postoji 2.0 STi model. Takođe, snaga motora 129 KW / 175 KS? Opet nikad čuo za tako nešto, a da je fabričko. I da, sve izgledaju strava na slikama ali uvek lošije uživo. Samo strpljivo i naći ćeš svoju Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

Muški Posts : 27

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimePet Jul 17, 2009 6:47 am

Jedno malo obavestenje,...
Arsen je kupio celicu i to novije generacije-popularno nazvanu BULJAVA,..tako da i nju ocekujemo u rubrici predstavljanje automobila clanova,..a Truly bi mogao tu svoju zategnutu da nam predstavi Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://toyota-serbia.serbianforum.info
Arsen

Arsen

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimeUto Jul 21, 2009 1:23 am

Laughing upravo tako, pre par dana kupio 6 gen. at200, uskoro predstavljanje. Hvala na savetima. Može lock.
Nazad na vrh Ići dole
vojislavbb

vojislavbb

Muški Posts : 80

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitimeUto Jul 21, 2009 2:46 am

Admin ::
..a Truly bi mogao tu svoju zategnutu da nam predstavi Very Happy Very Happy Very Happy

Trulijeva celica nije zategnuta, nego je jos niko nije ni rastegao Very Happy
Jedva da je presla 80-tak hiljada, ali nije moje da je hvalim, nek je covek pretstavi pa cete videti.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Pomoć Empty
PočaljiNaslov: Re: Pomoć   Pomoć Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pomoć
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» POMOC

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu