| Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
toske
Posts : 152 Join date : 01.07.2009 Age : 40 Location : Cacak
| Naslov: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Pet Jul 10, 2009 2:52 pm | |
| Dakle u ovom odeljku mozete dati svoje sugestije kako obavestiti sto vise ljudi koji inace poseduju ili pak gotive Toyota automobile,..dakle jako je bitno da bi forum a samim tim i klub zaziveo da ljudi za nas saznaju,...Nadovezujte se na ovu temu... | |
|
| |
skyline
Posts : 66 Join date : 05.07.2009 Age : 44 Location : Cacak
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Pet Jul 10, 2009 4:18 pm | |
| hondashi su radili flyere koje su stavljali svakoj hondi koju ne poznaju sa foruma pod birsac | |
|
| |
dandzaman
Posts : 27 Join date : 02.07.2009 Age : 45 Location : Rock'N'Rolla
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Pet Jul 10, 2009 5:01 pm | |
| licno mislim da je to odlican predlog, ja sam to radio sa svojim forumom tj to je bio jedan od nacina da dodju novi clanovi i urodilo je plodom ... mislim da je 5000kom flajera u full koloru negde oko 6000din ... drugi nacin je pozivanje clanova sa drugih foruma ...naravno u dogovoru sa adminima tih foruma kako se ne bi narusila politika foruma... jos jedan nacin su auto blogovi i adresari,iako ne postoji klub to niko u sustini nezna i mozes kao klub postavljati link... moj predlog ide domenu, treba se promeniti jer sve dok je ovakav ljudi znaju da se radi o free forumu i samim tim gubi integritet....samim promenom domena resavas tu stvar a i dalje je free forum... manifestacije....deljenje letaka na okupljanjima po gradovima,manifestacijama raznim... reklama po vozilima u vidu nalepnica vizira i dr.... stao mi mozak ,idem da popijem malo koce | |
|
| |
skyline
Posts : 66 Join date : 05.07.2009 Age : 44 Location : Cacak
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Sub Jul 11, 2009 1:03 am | |
| da, slazem se da na primer www.toyotaclub.rs zvuci daleko ozbiljnije | |
|
| |
dandzaman
Posts : 27 Join date : 02.07.2009 Age : 45 Location : Rock'N'Rolla
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Sub Jul 11, 2009 2:20 am | |
| mislim da bi sto pre trebali da uzmete domen, dogovorite se interno i raspodelite funkcije ako zelite da ucestvujete u stvaranju kluba,podelite iznos za domen i pazarite ga to je negde oko 15-20eur stvarno sica a puno znaci... | |
|
| |
toske
Posts : 152 Join date : 01.07.2009 Age : 40 Location : Cacak
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Sub Jul 11, 2009 6:14 am | |
| Potpuno ste u pravu i potpuno se slazemo,..vec se radi na tome,novi domen USKORO,jako brzooo... | |
|
| |
simella
Posts : 23 Join date : 04.07.2009 Age : 41 Location : Beochin
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Sub Jul 11, 2009 11:26 am | |
| Aj pa da pravimo neke fensi nalepnice da reklamiramo Toyotaclub.rs .Ja bi zalepio na cisternu pozadi,ljudima dosadno kad idu iza kamiona laganice pa bi garant procitali,a? | |
|
| |
Johnny B lude
Posts : 9 Join date : 05.07.2009 Age : 44 Location : Beograd
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Uto Jul 21, 2009 8:55 am | |
| odradite nalepnice za soferku obavezno i flajere isto tako pojavljujte se non stop na svim mogucim manifestacijama i druzenjima u sto vecem broju ako je moguce. To je najbolji nacin za promociju kluba. Ja cu vas obavestavati i zvati na ta dogadjanja, a i vi kad pravite nesto obavezno razglasite na sva zvona POZZ | |
|
| |
Yaris*TS*Kg
Posts : 11 Join date : 05.07.2009 Age : 38 Location : Kragujevac
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? Pet Jul 24, 2009 10:14 am | |
| Jos jedno resenje je da se u ovlascenim servisima, salonima, ljudi obaveste o ovome na pravi nacin, i time ce svi oni koji imaju toyotu, a ne znaju nista o ovome saznati od "pravih" ljudi.! Ma kapirate sta sam hteo reci... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? | |
| |
|
| |
| Predlozi za pozivanje Toyotasa koji jos uvek nisu culi za nas!?? | |
|