Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pozdrav i pitanje

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
SINGAPURCANAC

Muški Posts : 4

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 3:20 pm

Pozdrav,
Ja sam aleksandar i imam Toyotu Yaris 1.4d,cudo nad cudima.

Imao bih jedno pitanje.Link za ovaj forum sam dobio preko pm na onom drugm toyota forumu,u mojoj slobodnoj interpretaciji,nekome je dosadio"konzervativni" pristup na onom forumu pa je odlucio ad menja stvari. Citaj onaj forum finansira toyota adria,pa se i raspoloziva inforamcije i demokratija krecu u tom pravcu.
E sad mene interesuje stepen nezavisnosti ovog foruma u odnosu na dilere i servisere,tj. da li se ovde prica kako je sve u toyoti najbolje i najstrasnije ili postoji deo rezervisan i za malo realniji pristup zivotu i stvarima oko nas.
Ukoliko je nezavisan,tu sam,ukoliko nije ,ne smeta mi ali ce i anganzman biti ogranicen tj.cisto protokolarnitj.forma bez ikakve sustine.
Puno pozdrava Vas ,SINGA
Nazad na vrh Ići dole
skyline

skyline

Muški Posts : 66

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 3:32 pm

ovo je klub ljubitelja Toyote kao i ostalih japanskih automobila
obicna grupa gradjana, nezavisna od bilo cega sa strane, bar za sada, videcemo da li ce se kasnije uprava polakomiti za necim Very Happy Very Happy

dakle, realan pristup dobrim i losim stvarima kod Toyota automobila, kao i ostalih
razmena iskustava, znanja....
druzenje, osnazivanje statusa japanskih automobila na brdovitom balkanu....
Nazad na vrh Ići dole
toske

toske

Muški Posts : 152

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 3:38 pm

Veliki pozdrav za ljubitelja Toyote!
Pitanje koje si postavio je krajnje zanimljivo i nesvakidasnje,..ali evo odgovor ce biti krajnje iskren.Naime zelja nas nekolicine da napravimo forum kao i klub je upravo iz razloga sto mi nemamo nikakve veze sa bilo kakvim serviserom ili predstavnistvom toyote iz Srbije,..totalno smo nezavisni i svoje zalaganje da nam uspe ideja i realizacija projekta Toyota Club je iz samo velike ljubavi prema ovoj inace po mnogo cemu posebnoj marci.Svakako da je ovaj forum otvoren i za pitanja,a takodje kako pohvale tako i kritike ili probleme sa Toyota-ma.
Nadam se da sam ti barem delimisno odgovorio na postavljeno pitanje.Iskreno se nadam da cemo se lepo druziti i da ces nam svoj auto predstaviti.
Smile
Nazad na vrh Ići dole
dandzaman

dandzaman

Muški Posts : 27

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 3:44 pm

ne postoji uprava niti ce ikada postojati,
cim bude izgradjen to ce znaciti da su ga sami clanovi svojevoljno izgradili i samim tim ce klub biti u vlasnistvu svih.

Wink
Nazad na vrh Ići dole
SINGAPURCANAC

Muški Posts : 4

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 3:51 pm

Ok,
U tom slucaju sam sa Vama,dok se ne dokaze suprotno, lol!

kao ideju vodilju,ja bih preporucio www.citroenforumsrbije.com ,mislim da momci dosta korektno rade i krajnje zanimljiv i koristan sajt.
Ako se ostali sloze,tako nekako bi trebao biti i razvijen ovaj forum.Koristan,zanimljiv,otvoren,itd.
Mozda zvuci demagoski ali jedini pravi put.
Potrudicu se da Vam pomognem ako idemo u pravom pravcu.
Nazad na vrh Ići dole
toske

toske

Muški Posts : 152

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 3:56 pm

Nama su upravo potrebna misljenja sugestije kao i predlozi za bolje funkcionisanje,
cak smo i deo foruma posvetili samo tome da se iskazu razmisljenja i poboljsa funkcionisanje foruma...
dakle,....

http://toyota-serbia.serbianforum.info/toyota-caffe-f57/predlozi-za-bolje-funkcionisanje-foruma-t107.htm

link koji bi svi clanovi foruma trebalo da posete i da kazu svoje misljenje,...svoje ideje slobodno iznesi,..
a to se odnosi i na ostale. cheers
Nazad na vrh Ići dole
skyline

skyline

Muški Posts : 66

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitimePet Jul 10, 2009 1:36 am

SINGAPURCANAC ::
Ok,
U tom slucaju sam sa Vama,dok se ne dokaze suprotno, lol!

kao ideju vodilju,ja bih preporucio www.citroenforumsrbije.com ,mislim da momci dosta korektno rade i krajnje zanimljiv i koristan sajt.
Ako se ostali sloze,tako nekako bi trebao biti i razvijen ovaj forum.Koristan,zanimljiv,otvoren,itd.
Mozda zvuci demagoski ali jedini pravi put.
Potrudicu se da Vam pomognem ako idemo u pravom pravcu.

necemo se valjda ugledati na francuze, zaboga Very Happy
hehe, zezam se
realno, svako od nas ponaosob ima neku svoju logiku i nesto na sta je navikao
ako si ti mesecima ili godinama svakodnevno bivao na tom citroen forumu, ti si navikao na njega i tebi je ta postavka najlogicnija, i ako odes na bilo koji drugi forum, smatars ga nefunkcionalnim, cudnim, nepotrebno zakomplikovanim....

manje vise su svi forumi bazirani na jednoj istoj bazi, ali svaki i zbog tematike, kao i zbog licne organizacione logike onih koji ga uredjuju ce biti delom jedinstven
ne brini se, nece biti nekih nelogicnosti, nepotrebnih komplikacija....
a i navicices se na ovakvu postavku

ima nas puno, svi smo pre bili na nekom forumu, tako da ce sve biti u redu

a i u svako doba dana i noci moze da se da predlog za izmene foruma, dopune foruma, primedbe......

@dandza - ma naravno, zezam se
mada, realno mora postojati neko ko je pokrenuo pricu ,ko ce odrzavati pricu na nogama, a posebno ako se aktivira klub
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Pozdrav i pitanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Pozdrav i pitanje   Pozdrav i pitanje Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pozdrav i pitanje
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» pozdrav
» Pozdrav